PSD Timiș a atins targetul de semnături pentru Viorica Dăncilă. Nu și în Timișoara!

explo 1000x200

Filiala PSD Timiș a trimis tabelele cu semnăturile pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale. Organizația județeană și-a depășit targetul stabilit la nivel central, dar nu a reușit să facă acest lucru și în Timișoara, unde la europarlamentare scorul partidului a fost de 11%.

Pentru Timiș, PSD fixase un target de 20.000 de semnături. Filiala a convins 30.000 de cetățeni să semneze pentru actualul premier. „Nu pot decât să mulțumesc celor care și-au exprimat pe aceste liste votul de încredere pentru Viorica Dăncilă. Pe lângă faptul că ne-am atins targetul, acest lucru ne responsabilizează să ne ducem la bun sfârșit proiectele pe care le avem la nivel național. Încă o dată se vede că PSD este un partid serios, care își respectă promisiunile față de oameni și faptul că ne-am atins targetul de semnături arată că oamenii și-au dat seama cine îi reprezintă și că facem eforturi pentru a crea bunăstare.”, a precizat președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

De altfel, filiala spune că și-a atins targetul în aproape multe localități de pe raza județului, dar nu în toate. Marea „durere”, deși partidul se chinuie să o mascheze, rămâne Timișoara. „Timișoara nu și-a atins targetul și de astăzi au ședință să analizeze acest aspect.”, a punctat Călin Dobra, laconic. Din targetul de 20.000, 45% se referea la capitala Banatului, ceea ce înseamnă undeva sub 10.000 de semnături. Cu două săptămâni înainte, Alfred Simonis se lăuda că timișorenii semnează cu aplomb pentru Viorica Dăncilă.

Premierul ar fi trebuit să vină în Timiș la sfârșit de săptămână, dar acest lucru s-a anulat din cauza unei vizite în SUA.

CITEȘTE ȘI: Timișorenii, îndrăgostiți de Viorica Dăncilă?! Așa spune filiala PSD Timiș!