Damian a detonat jumătate de bombă! „Să sperăm că anunță vineri că vine în echipa doamnei premier!”

Pe social-democratul Marius Damian l-a cam luat gura pe dinainte în timpul interviului live realizat miercuri-seară, în redacția Express de Banat, și a dezvăluit o mutare cu adevărat bombă pregătită în culisele scenei politice din Caraș-Severin!

Damian nu a făcut altceva decât să confirme pentru expressdebanat.ro că vizita premierului Viorica Dăncilă la Moldova Nouă, programată pentru ziua de vineri, vizează și altceva decât cunoașterea stadiului diferitelor proiecte sau probleme de la malul Dunării. „Primarul de Moldova Nouă e liber de sarcini. Adi Torma e un primar bun, e un primar care a avut rezultate și care a câștigat Primăria Moldova Nouă deși multă vreme acolo a fost fief PSD. Să sperăm că Adi Torma vine în echipa doamnei premier acum, că vineri va face și un anunț mai de casă, în care să spună că a luat niște hotărâri legate de cariera politică a dânsului și de Moldova Nouă”, a dezvăluit Damian din culisele negocierilor cu ex-liberalul Adrian Torma.

Pe Damian ori l-a scăpat, ori a încercat să grăbească trecerea lui Torma în tabăra social-democrată. Cert este că mutarea e foarte probabilă, chiar iminentă, după cum arată cele mai recente semnale venite atât dinspre sediul PSD de pe „George Enescu”, cât și de la malul Dunării. „Poate ăsta e momentul, dar v-am spus, nu știu exact. Ne-am dori, avem nevoie de primari buni, de primari care să poată aduce un suflu bun pentru județ până la urmă, nu atât pentru partid, cât pentru comunitățile locale. Sunt mai multe discuții, vor rămâne deschise, până la urmă, PSD este un partid pentru oamenii cu probleme, pentru adevărații oameni de rând cum s-ar spune, noi încercăm să fim cât mai apropiați de oamenii simpli și de oamenii care au nevoi. PNL se îndreaptă mai mult spre oamenii bogați, spre antreprenori, spre oamenii care sunt cu buzunarele pline și noi întotdeauna am ținut la oamenii mai de jos”, a mai spus Marius Damian.

Adrian Torma nu s-a arătat deloc surprins de dezvăluirile social-democratului și a confirmat că fum fără foc nu iese. „O voi aștepta pe doamna premier la Moldova Nouă și vom discuta în primul rând despre problemele și proiectele pe care le avem sau pe care intenționăm să le implementăm. E adevărat însă că vom discuta și chestiuni politice”, a declarat primarul Torma pentru expressdebanat.ro.