Asfalt fierbinte, turnat în timp record, înainte de vizita premierului Viorica Dăncilă!

Sosirea prim-ministrului României și candidat PSD pentru alegerile prezidențiale face adevărate minuni pe drumurile din Caraș-Severin!

 Viorica Dăncilă aterizează mâine, la Reșița, adusă de elicopterul de campanie, după care va vizita mai multe obiective în drumul spre Clisura Dunării. Imediat ce programul premierului a fost definitivat, drumarii s-au regrupat și s-au apucat de asfaltări în regim de urgență. „E și normal, pentru noi e o onoare până la urmă această vizită a doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă în județ. Va merge pe teren în zona Sasca Montană – Oravița – Moldova Nouă, unde dorește să vadă câteva din proiectele care s-au realizat. Caraș-Severinul a fost chiar pe locul întâi la absorbția de proiecte pe PNDL, pe MDRAP. E normal să vadă și șantiere în lucru, poate unele lucrări sunt în întârziere, poate unele au fost blocate. E normal să fie o mobilizare, dar să știți că a fost totul din scurt pentru că dânsa face o vizită-fulger prin județ, apoi pleacă la Washington. Va veni cu ministrul Finanțelor, cu domnul Teodorovici, și cu secretarul general, cu domnul Fifor, cu Luminița Jivan, cu conducerea Consiliului Județean, cu Silviu Hurduzeu, să abordeze problemele care cu adevărat sunt spinoase la nivel de județ”, a precizat Marius Damian, administratorul public al județului Caraș-Severin, justificând astfel lucrările făcute în regim de urgență pe drumurile județene pe care va merge mâine Viorica Dăncilă.

Lucruri de-a dreptul miraculoase se petrec însă pe drumul național Moravița – Oravița. Aici s-a lucrat în două zile mai mult decât s-a făcut în câteva luni! Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara lucrează într-un ritm incredibil de câteva zile încoace, astfel că premierul va avea ce vedea. „Directorul general de la Timiș e normal să se mobilizeze și drumarii să fie pe teren, cu atât mai mult cu cât acum vine doamna premier, dar nu numai datorită acestei vizite. Să știți că, acum trei ani, când a venit actuala conducere la Consiliul Județean, 75 la sută din drumurile județene erau praf. E normal să încerci, după doi ani în care am fost cu conturile blocate, să încercăm să dăm drumul la motoare”, a mai spus Damian.