PSD taie în carne vie! Robu, implicare zero și tupeu nemărginit!

În urma celor două sondaje realizate de primarul Robu pe Facebook, cu privire la Autostrada Timișoara – Moravița și legătura de la Autostrada Arad – Timișoara din zona bifurcației Arad – Sânandrei, PSD sare la gâtul edilului, acuzându-l de „un tupeu fără margini”. Conform acestora, primarul a încercat să manipuleze cetățenii județului Timiș, prin a induce acestora ideea că ar avea vreo contribuție la cele două proiecte majore de dezvoltare ale județului.

„Îi reamintesc domnului primar faptul că vizitele săptămânale pe care le fac în capitală și discuțiile de la nivelul Guvernului au făcut ca cele două proiecte de mai sus să fie resuscitate și să beneficieze de finanțări din partea Ministerului Transporturilor, iar meritul și implicarea dumnealui sunt ZERO. Z-E-R-O! Nu aș putea nega lucrurile bune pe care domnul primar le-ar face, dar o minimă decență și o limită ar fi necesare pentru bunul mers al lucrurilor”, precizează președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

PSD susține faptul că cetățenii Timișoarei sunt lăsați de izbeliște de către primar și că acesta nu servește într-un mod corespunzător interesele publicului. Astfel, atunci când premierul României a organizat o întâlnire cu toți primarii reședințelor de județ din țară, Timișoara a fost singurul municipiu nereprezentat, deoarece primarul orașului Timișoarei, fiind plecat la Viena, a revenit în țară pentru a se certa cu jurnaliștii

PSD Timiș dorește să clarifice anumite aspecte și să arate oamenilor „purul adevăr” care se ascunde în spatele laudelor nemeritate ale edilului. Conform membrilor PSD, proiectele au fost implementate de primarii localităților din zonele periurbane spre a servi comunităților pe care le reprezintă, fiind susținute prin bugetul Consiliului Local aferent fiecărei localități și nicidecum de primarul Nicolae Robu, susținând faptul că, în mod complet greşit, primarul Robu se crede stăpân pe bugetele consiliilor locale din zona periurbană.