HAOS. Borcean își acuză colegii de partid, iar liberalii nu au încredere în primar…

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Există rea intenție din partea grupului liberal din Consiliul Local, care pune piedici înființării Clubului Sportiv Municipal din Caransebeș, în subordinea Primăriei. Declarația aparține primarului Felix Borcean, care spune că liberalii s-au luat de organigrama clubului doar ca să aibă un dinte împotrivă. Grupul liberal susține că nu este nevoie de organigramă pentru a face primii pași spre înființarea clubului.

Faptul că se înființează un club sportiv nu exclude co-participarea persoanelor fizice la finanțarea acestuia. Organigrama se poate explica, și liberalii pot da o explicație simplă, doar că există rea intenție, consideră primarul municipiului Caransebeș: „Ei vor să transmită ideea că cineva ar fi angajat cu normă întreagă acolo. Poate să fie un jurist cu normă de două ore, poate fi un economist cu două ore pe zi, poate să fie orice altă persoană din Primărie, dar trebuie să fie și oameni de sport acolo, eu nu mă pot prezenta la orice comisie de avizare sau de acordare a Certificatului de Identitate Sportivă fără toate actele. Da, am creat o entitate. Cum arată ea? Nu știm! Nu are cap, nu are picioare… e doar numele. Ca și cum naști un copil, dar el nu există, există doar numele! Așa este și Clubul Sportiv acum, după ce au venit cu amendamentul la proiectul de înființare, dar fără organigrama clubului”.

1000x100 (4)

Felix Borcean a mai specificat că sursa de finanțare există pentru club, ca răspuns la întrebările liberalilor în ședința de Consiliu Local, referitoare la lipsa banilor pentru finanțarea clubului: „S-au legat și de treaba asta. Sunt bani, ei aruncă pe piață că nu sunt bani. Ba sunt bani, dar îi dăm pe țânțari, îi dăm pe nu știu ce, că nu vreau să jignesc pe nimeni. Noi finanțăm tot la capitolul sport pe Legea 350 mai multe activități, deci sunt bani. Eu cred că era necesară și prezența organigramei în acest proiect de hotărâre, dar o să vedem dacă este nevoie la obținerea certificatului de identitate sportivă”, a mai precizat Felix Borcean.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/