Sub soarele dogoritor, o nouă ediție Banat Brunch. Amatorii de un prânz tradițional vor putea mulge și vaca!

explo 1000x200

Bănățenii care doresc să ia un picnic în aer liber, departe de agitația orașelor, cu produse tradiționale, pot participa duminică, 7 iulie, la o nouă ediție Banat Brunch. De data aceasta, evenimentul va fi la limita județului Timiș, în comuna Margina, iar cel mai inedit va fi că participanții vor putea mulge și o vacă.

Evenimentul începe la ora 11.00, la Tanti Emilia în Coșteiu de Sus, iar în primele două ore, se va servi masa. După 13.00, se dă startul la atelierele pentru copii și adulți. Micuții vor avea ocazia să facă olărit și să picteze obiecte pe care apoi le vor lua cu ei acasă. Vizitatorii vor vedea pe viu o demonstrație de opincărit și vor putea merge la o plimbare cu tractorul până la o biserică de lemn din zonă. De asemenea, se organizează plimbări cu bicicleta prin sat, iar doritorii, vor putea mulge vaca doamnei Emilia. La eveniment vor veni și mici producători cu pălincă, răchie, miere, lavandă cultivată la Margina, suc natural de fructe și vin.

Doritorii trebuie să își procure bilet de pe site-ul eat-local.ro. Un tichet la Banat Brunch costă 100 de lei și nu include transportul.

Sursa foto: facebook.com/mytransylvania.ro