PSD se mai gândește pentru Primăria Timişoara. Boldea, confirmat la Lugoj, Dobra, la Consiliul Judeţean!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Alfred Simonis a declarat că în cel mai scurt timp PSD îşi va desemna candidatul pentru funcţia de primar al Timişoarei. Preşedintele PSD a punctat că reprezentantul Partidului Social-Democrat, sau cel susţinut, trebuie să fie un om cu experienţă în administraţie, care să aibă şanse reale la aceste alegeri.

Cel mai probabil, acest candidat susţinut de PSD ar putea fi consilierul independent Adrian Orza, însă anunţul oficial va fi făcut în următoarele zile. Președintele PSD Timiș a recunoscut că a purtat discuții cu mai mulţi posibili candidaţi şi a asigurat că varianta PSD-ului va constitui o reală concurenţă pentru actualul primar, dar şi pentru ceilalţi candidaţi.

,,Vă pot garanta faptul că cel care va fi candidatul PSD sau susţinut de PSD va fi cel care se va bate de la egal la egal pentru poziţia de primar al Municipiului Timişoara. Oraşul de pe Bega nu cred că are nevoie de experimente în acest moment. E important pentru oraş să fie un om care are experienţă, care a mai condus la viaţa lui nişte instituţii. Acum nu mai e vorba despre orgoliul de partid pe care îl am eu sau colegii mei, ci e vorba despre interesul acestui oraş ca Nicolae Robu să plece pentru că a fost un primar mediocru în aceşti opt ani de zile. În acelaşi timp trebuie să ne asigurăm că cine vine după el nu va face un dezastru şi mai mare”, a precizat Alfred Simonis.

Parlamentarul a menţionat că persoana susţinută de PSD în lupta electorală nu va fi neapărat membru al partidului, ci cineva care va avea şanse reale de a câştiga, orgoliile politice neavându-şi locul. ,,Probabil că săptămâna aceasta vom definitiva discuţiile, iar săptămâna viitoare vom anunţa şi candidatul la Primăria Municipiului Timişoara. Am discutat şi cu domnul Orza, iar în curând vom face anunţul final referitor la această nominalizare. Dacă reuşim să desemnăm un candidat care nu satisface neapărat orgoliul de partid, ne batem cu şanse reale pentru a avea un alt primar al Municipiului Timişoara”, a mai spus Simonis.

În ceea ce priveşte Lugojul, Alfred Simonis l-a confirmat pe Francisc Boldea ca fiind candidatul PSD la alegerile locale, iar la conducerea Consiliului Judeţan, Dobra va fi 100% candidatul partidului, aşa cum s-a exprimat preşedintele PSD Timiş.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/