Nelu Popa: Silviu Hurduzeu nu merge singur, merge „de mână” cu Ciolacu și Ponta!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Ironizat de liderul PSD Caraș-Severin pentru că a anunțat că va sta în spatele lui Romeo Dunca în campania electorală pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, Nelu Popa trimite la rândul său o săgeată otrăvită către Silviu Hurduzeu. E singur în județ pentru că în PSD sunt probleme, nu pentru că nu și-ar dori pe cineva alături! 

Popa spune că, de fapt, Hurduzeu nu merge singur, merge sprijinit de PSD și Pro România, adică „de mână” cu Ciolacu și Ponta, conform propriei sale declarații. Primarul Reșiței se referă la acordul de principiu pentru o alianță PSD – Pro România pe care social-democrații din Caraș-Severin și l-au exprimat deja la propunerea lui Hurduzeu. „Cu mizerii nu va împroșca dânsul, nu a făcut-o niciodată și nici nu este nevoie, de aruncatul cu „lături” se ocupă mașinăria politică a PSD – Pro România și alte lighioane pe care în „vremuri bune” le găsim angajate pe diverse posturi în deconcentrate, tocmai pentru că au „studii superioare” de aruncat cu rahat în ventilator. Nimeni nu întrece aceste trompete în mistificarea adevărului și în abjectivitatea injuriilor”, a replicat Nelu Popa.

Liberalul a evidențiat discret problemele și tensiunile din PSD Caraș-Severin, lăsând de înțeles că Hurduzeu s-ar simți destul de singur în partid și în viitoarea campanie electorală: „Voi merge cu Romeo Dunca oriunde și până la capăt, pentru că, înainte de politică, este prietenul meu și, la 52 de ani, prietenii ți-i numeri pe degete! Nu discut aici despre cum funcționează relațiile între politicieni, știu doar că atunci când apar probleme, de obicei rămân singuri și poate la acest aspect s-a referit colegul de administrație Silviu Hurduzeu”. 

Nelu Popa mai are un mesaj pentru șeful administrației publice județene. Costurile pentru modernizarea treptelor și structurilor laterale ale Sălii Polivalente și ale intrării în Consiliul Județean se ridică la 300.000 de lei. „Sper să-i bugeteze astfel încât, atunci când centrul civic va fi gata, aceste două instituții să nu facă notă discordantă cu lucrarea de modernizare realizată de Primăria Reșița”, a spus Popa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/