Handbalul reşiţean mizează pe stranieri. Încă un georgian va lupta pentru Reşiţa în Liga Zimbrilor

Al doilea handbalist georgian transferat în această vară de gruparea sportivă CSM Reşiţa se numeşte Irakli Kbilashvili şi joacă pe postul de coordonator de joc.

În vârstă de 22 de ani, handbalistul de 1,90 m şi 90 de kg a evoluat ultima oară la HC Metalurg Skopje, în primul eşalon din Macedonia. La fel ca Teimuraz Orjonikidze, interul stânga luat de reşiţeni acum trei săptămâni, Irakli Kbilashvili este internaţional georgian. El a evoluat în toamna anului trecut şi la începutul acestui an în preliminariile Europeanului din 2020, în care Georgia a avut ca adversare echipele Maltei, Azerbaidjanului, Ciprului şi Finlandei.

“Mă bucur că am ajuns la o echipă unde a evoluat Shota Tevzadze și unde o să fiu coleg cu Temo. Sunt pregătit să fac tot ce ține de mine pentru a mulțumi pentru încrederea acordată”, este mesajul pe care Irakli l-a transmis reşiţenilor prin intermediul paginii de facebook a echipei de handbal CSM Reşiţa.

Coordonatorul georgian este cel de-al cincilea transfer realizat de CSM Reşiţa în intersezon. Au mai semnat cu Reşiţa portarul Mihai Szopka, interul stânga georgian Teimuraz Orjonikidze, interul dreapta sârb Aleksa Milosevic şi pivotul Vladimir Jevtic, un alt reprezentant al handbalului din ţara vecină.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/