„PSD să-și ducă până la sfârșit dragostea pentru Liviu Dragnea!” Pro România îl vrea pe Marius Craina primar, nu un pesedist

banner publicitar

Pro România merge înainte cu Marius Craina! Deputatul Adrian Pau declară că partidul nu va susține un candidat al PSD pentru Primăria Timișoara. Filiala din Timiș crede că atât simpatizanții, cât și membrii PSD vor vota cu fostul manager al Spitalului Județean.

Adrian Pau are încredere în propunerea partidului pentru Primăria Timișoara. Liderul Pro România spune că Marius Craina a fost dorit de social-democrați, dar fostul manager de la Județean a intrat deja în tabăra lui Victor Ponta. „Marius Craina nu a fost refuzat de PSD. Până în ultimul moment, PSD a început să și-l dorească, după ce într-o primă fază l-a dorit pe Adi Orza. Când au constatat că noi, cei de la Pro România, îl dorim pe Marius Craina și-au dat seama că au și ei pe cine să își dorească. Când spun PSD, mă refer la organizația județeană, pentru că membrii și simpatizanții PSD l-au dorit pe Marius Craina. Nu este un candidat al partidului, este un candidat al timișorenilor.”, a declarat Adrian Pau.

Deputatul nu concepe să renunțe la propunerea Pro România pentru postul de primar, dar spune că acceptă susținerea PSD-ului. Principalul motiv este conflictul pe care l-au avut foștii colegi de partid legat de apărarea lui Liviu Dragnea. „Marius Craina este cel mai bun pe care Pro România, stânga și Timișoara îl pot oferi timișorenilor. În CEX-ul PSD-ului se spune că avem 4%, că suntem un partid care nu face pragul. Rămân surprins cum PSD a devenit atât de milos și îi pasă de Pro România și vrea să facă alianță. Nu noi tragem de PSD să facem alianțe cu ei. Dacă doresc să îl susțină pe candidatul Marius Craina pot să o facă. Am convingerea că membrii și simpatizanții o să voteze Marius Craina. Am auzit sloganul cu care pot fi de acord în anumite zone din țară: «Decât să pierdem separat, mai bine să câștigăm împreună». Aici, cu certitudine, eu și PSD-ul nu vom avea nimic de câștigat. Mai mult decât atât, nu o să mă înec împreună cu PSD-ul. Vreau să-și ducă până la sfârșit dragostea și simpatia pe care au avut-o pentru Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. Când eu le spuneam că nu este în regulă, mă criticau pe unde puteau și eram un paria al organizației PSD. Astăzi, dintr-o dată, am devenit interesanți, atât eu cât și Marius Craina, și ar trebui să venim alături de PSD ca să reîntregim marea familie. Nu! Marea familie suntem cei din Pro România!”, a încheiat deputatul.