PSD rămâne doar un mare maestru al manipulărilor și al guvernării pentru sine!

Parlamentarul liberal de Caraș-Severin, Valeria Schelean-Șomfelean, a taxat modul în care social-democrații au dat-o la întors cu majorările salariale!

„Astăzi, în plenul Camerei Deputaților, Liviu Dragnea nu a mai vorbit despre salarii care cresc de la 1 iunie 2017, ci despre cum se vor întâmpla lucrurile din… 2022, 2023… perioadă care depășește mandatul actualului Guvern! Prin acest simulacru de lege a salarizării unitare PSD demonstrează, din nou, că nu este capabil să guverneze serios și pentru cetățeni, nu este capabil să facă politici publice, ci rămâne doar un mare maestru al manipulărilor și al guvernării pentru sine!”, a afirmat deputatul PNL.

Camera Deputaţilor a adoptat, astăzi, în calitate de for decizional, cu 188 de voturi „pentru”, 28 de voturi „împotrivă” şi 47 de abţineri, proiectul de lege privind salarizarea personalului bugetar. Anterior, Camera Deputaților a epuizat în doar 15 minute dezbaterile generale pe marginea Legii salarizării personalului bugetar, articolele legii și amendamentele fiind votate în bloc. Actul normativ urmează să fie trimis spre promulgare preşedintelui României.

Consider că este nevoie de o lege corectă a salarizării unitare, care să aibă certitudinea implementării până la capăt. România nu are nevoie de noi cârpeli, de noi minciuni, ci are nevoie de responsabilitate din partea celor care guvernează! – Valeria Schelean-Șomfelean, deputat PNL