PSD nu vrea nicicum cu PNL în Timiș. Simonis: „Nu ne interesează să intrăm cu acești incapabili în niciun fel de alianță”

simonis
banner publicitar

Social-democrații nu sunt interesați sub nicio formă să aibă vreun parteneriat cu liberalii la Timișoara sau în județul Timiș. Liderul PSD Timiș consideră „un dezastru” actuala administrație locală și județeană. Alfred Simonis mai spune și că PSD își pregătește candidații pentru viitoarele alegeri locale. 

„Noi nu avem o alianță cu PNL și nu vrem să o avem. Și-au demonstrat lipsa de capacitate de a gestiona atât municipiul Timișoara împreună, cât și consiliul județean împreună. Este un dezastru actuala administrație locală atât la nivel de municipiu, cât și la nivel de județ. Și nu ne interesează să intrăm cu acești incapabili în niciun fel de alianță, ca să fie clar. Punct. Obiectivul nostru este ca în 2024 să scăpăm de Fritz la primărie și de Nica la consiliul județean. E simplu.”, a declarat deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Liderul social-democrat spune că este pentru prima dată când partidul pe care îl reprezintă are mai mulți candidați pentru funcția de primar, respectiv pentru cea de președinte de CJ.

„Există mai mulți colegi în situația de a putea fi candidați. Cred că este pentru prima dată când avem mai mulți candidați atât pentru funcția de primar, cât și pentru președinția CJ, candidați capabili, candidați care pot câștiga aceste poziții, e adevărat, în urma unei munci depuse și a unei activități în acești 3 ani de zile care mai sunt până la alegeri. Cu siguranță îi vom anunța din timp astfel încât să fie cunoscuți pentru timișoreni și timișeni, să își poată începe campania din timp. Nu aș vrea să divulg acum profilul, trebuie să fie un om capabil, un om care înțelege nevoile orașului, un om care să fie acceptat de timișoreni pentru că această modalitate de a pune candidați despre care credem noi că sunt buni fără să testăm dorința timișorenilor e greșită. Atunci trebuie să vedem pe cine vor oamenii, ce vor oamenii și cu siguranță acela care va fi acceptat de cei mai mai mulți timișoreni va fi candidatul nostru.”, a concluzionat Simonis.