„PSD nu a avut niciodată interesul ca județul nostru să se dezvolte turistic!”

dunca romeo turism

Romeo Dunca îi răspunde în termeni duri contracandidatului său la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, după ce acesta l-a învinovățit de ratarea Târgului Internațional de Turism de la Paris!

„Capacitatea cu care domnul Hurduzeu minte mă uimește! Eu înțeleg că pentru dânsul campania electorală a început de mult, dar să minți într-un mod ordinar la fiecare ieșire publică mi se pare prea de tot. Mi-am propus să nu mai intru în jocurile astea, însă, fiind lăsat să vorbească fără a fi contracarat, ne trezim că lumea începe să și creadă aberațiile acestuia. Zilele trecute bătea câmpii cu Programul «Laptele și cornul». Mai nou dă vina pe mine pentru neprezentarea la Târgul de Turism de la Paris. Această ultimă inepție scoasă pe gură de Silviu trebuie să o explic, pentru că este foarte important ca cetățenii să înțeleagă. Deși a condus acest județ un mandat întreg, prelungit la 4 ani și 3 luni, județul nostru a fost reprezentat la târguri naționale de turism, la București, o singură dată. Niciodată în mandatul său Caraș-Severinul nu a primit aprecierile ministrului Turismului pentru modul în care s-a prezentat la astfel de târguri. Acest lucru s-a întâmplat în mandatul meu, pentru că eu și o echipă de oameni inimoși din județ am vrut să arătăm întregii țări câte frumuseți se află în Caraș-Severin.”, a comentat Romeo Dunca.

Președintele CJ spune că ministrul Turismului a remarcat prezența excepțională a echipei lui Dan Mirea de la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, împreună cu alți reprezentanți din Consiliul Județean, la târgul de turism de la Romexpo, din luna februarie și astfel a venit invitația ca Banatul Montan să fie prezent la Paris.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Pentru a pregăti o astfel de deplasare este nevoie de timp și bani, explică Romeo Dunca, ori Consiliul Județean Caraș-Severin a întârziat să-și aprobe bugetul. Iar pentru asta președintele CJ îi învinuiește pe consilierii PSD și PMP. „Nu i-a interesat! Fără bani și cu doar 10 zile disponibile pentru a ne organiza (închiriere camion, încărcare și transport recuzită până la Paris înseamnă minimum 5 zile, cu respectarea programului de condus), ținând cont că trebuia să ajungi cu cel puțin 3 zile înainte de a începe târgul pentru a aranja standul, devenise imposibil acest demers. Nemaivorbind că banii aferenți bugetului aprobat cu întârziere au ajuns la noi exact cu o zi înainte să înceapă târgul. Acestea sunt motivele pentru care noi nu am putut participa. Cărășenii trebuie să știe că PSD nu a avut niciodată interesul ca județul nostru să se dezvolte turistic. Din contră, face tot ce poate să strice și demersurile făcute de alții, doar-doar reușește să câștige câteva puncte politice. Nu va fi cazul, se vede clar cu cine avem de a face!”, a adăugat președintele Dunca.

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/