PSD joacă murdar la Lăpușnicu Mare! „Într-o singură zi s-au făcut 20 de mutaţii de pe Bozovici pe Lăpuşnic!”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Mihaela Drăgilă, de la PNL, și Nicolae Popistaș, de la PSD, sunt favoriți la scrutinul de duminică, 11 iunie, să-i ia locul renumitului Ion Lala, în fotoliul de primar al comunei Lăpușnicu Mare. Competiția electorală a ieșit din zona fair-play-ului și asta pentru că turismul electoral încă e o practică a social-democraților.

Concret, cartea de identitate de Lăpușnicu Mare a devenit în ultima perioadă ceva de mare căutare. Zilnic, zeci de cetățeni își fac mutație în comuna în care duminică au loc alegeri. Iar ei, evident, vor avea drept de vot și vor putea influența rezultatul și opțiunea cetățenilor care trăiesc efectiv în Lăpușnicu Mare sau Moceriș. Situaţia, spune liderul liberal Marcel Vela, nu este ilegală, dar este una profund imorală. După ce primarii PSD i-au folosit pe unii votanţi spre interesul propriu, pentru a participa la scrutin în Bozovici, acum îi trimit la Lăpuşnicu Mare să voteze din nou.

Marcel Vela este nemulţumit de felul murdar în care joacă PSD în campania electorală de la Lăpuşnicu Mare, dar în ciuda acestor „măsuri imorale” este convins că Mihaela Drăgilă, candidata PNL, va reuşi să câştige inima şi voturile locuitorilor din comună.

La Lăpuşnicu Mare au loc pe 11 iunie alegeri parţiale pentru funcţia de primar după ce primarul ales la alegerile din vara trecută, Ion Lala, a demisionat din această funcţie în urma mai multor evenimente de ordin personal.

1000x100 casa brutarului

 

(PE)

expres banat 1000x100 (2)