Dedicații de 250 de milioane de lei, din bani publici, de la Nicu Novac pentru Lala! „Eu candidez împotriva lui Stoicu și Lala!”

Mihaela Drăgilă, candidatul PNL pentru Primăria Lăpușnicu Mare, face dezvăluiri incendiare în ultima zi de campanie despre jocurile murdare ale contracandidatului său de la PSD. Jocuri plătite inclusiv din bani publici, din banii comunei, din banii care ar fi trebuit cheltuiți în interesul cetățenilor!

E tânără, e ambițioasă, e frumoasă, e cadru didactic și are un proiect prin care Lăpușnicu Mare chiar are șansa de a redeveni mare. Mihaela Drăgilă se bucură de susținerea tuturor celor care își doresc altceva decât risipă din bani publici, chefuri la prețuri exorbitante și un primar căruia îi place mai mult viața de noapte decât administrația publică sau care e mai preocupat de bunăstarea sa și a acoliților decât de soarta comunei. Mihaela Drăgilă e șansa comunei să intre în rândul celor care accesează fonduri europene și intră în civilizația anului 2017. Lupta pentru Primăria Lăpușnicu Mare nu este însă simplă și asta pentru că rezultatul alegerilor poate fi viciat de metode deja clasice folosite de PSD.

„Eu am văzut cum de trei zile încoace domnul Stoicu, primarul din Bozovici, îi aduce chiar cu mașina dumnealui pe cei care-și fac mutație în comună. Sunt angajații firmei sale, pe care i-a luat în urmă cu cinci ani, când a candidat pentru prima dată la Primăria Bozovici. I-a luat de la Moceriș și i-a folosit ca votanți la Bozovici, iar acum îi aduce aici pentru a influența rezultatul alegerilor de la Lăpușnicu Mare. Dumnealui e foarte implicat în campania contracandidatului meu și nu ezită să folosească orice mijloc. Ieri au venit la primărie și angajați de-ai lui Lala, fostul primar, care nu au nici cea mai mică legătură cu Lăpușnicul sau Mocerișul. Au vrut să-și facă mutația aici”, demască Mihaela Drăgilă jocul murdar al candidatului PSD.

Eu candidez împotriva lui Stoicu și Lala, sub nicio formă împotriva acestui Popistaș, care era un inexistent până mai alaltăieri, un om fără inițiativă civică măcar, nu politică. Omul ăsta nu plătește de cinci ani gunoiul la Lăpușnicu Mare! Cum poate rezolva problema colectării taxelor, când el însuși nu și-a plătit gunoiul?! – Mihaela Drăgilă, candidat PNL

În masa de manevră a PSD-ului sunt inclusiv dascăli, astfel că interesele au mai învins o dată onestitatea și voința cetățenilor, dreptul fundamental la vot până la urmă în orice stat democratic. „Eu și data trecută când am candidat, tot prin metoda flotanților am pierdut, am pierdut la o diferență de 48 de voturi în condițiile în care au fost aduse peste 60 de persoane. Să nu mai spun că sunt persoane care au fost poftite să cumpere materiale de construcție de la magazinul lui Stoicu. E cel puțin profund imoral”, a mai spus candidatul PNL.

Dar lucrurile scandaloase nu se opresc aici. Cetățenii din Lăpușnicu Mare achită deja din bugetul local notele de plată pentru campania electorală a candidatului PSD. „Din bani publici au făcut dedicații pentru Ion Lala și au învățat lumea cu cine să voteze. S-a întâmplat chiar la rugă. Nicu Novac, omul care a luat anul acesta 250 de milioane de lei vechi din bani publici, a făcut campanie pentru PSD. El a cântat mulți ani la rugile satului, dar nu există facturi pentru niciuna din rugile din ultimele două mandate ale lui Lala. E o singură factură pentru opt rugi. Anul ăsta a fost plătit cu 250 de milioane pentru că a insistat Consiliul Local să nu dea mai mult. În alți ani a luat și câte 400 de milioane și nu au justificare pe ei”, a mai arătat Mihaela Drăgilă.

 

(PE)