PSD-iștii Luminiței Jivan au comis-o față de primăriţa PSD de la Pojejena!

Primarul comunei Pojejena, Mira Radovancovici, ține la spiritul de echipă al taberei pesediste aflate sub aripa Luminiței Jivan. Şi nu comentează asupra stângăciilor comise, în cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local, de colegii din PSD Moldova Nouă, când aceștia s-au ridicat de pe scaune și au părăsit sala de ședință, fără însă să voteze proiectul de hotărâre privind aprobarea dezlipirii unui teren din patrimoniul orașului Moldova Nouă în favoarea SC VENATORIA TOURS SRL, firmă administrată de fiica Mirei Radovancovici, Alexandra Neagu Radovancovici.

Nu este o noutate faptul că echipa PSD Moldova Nouă s-a dezis de „religia” lui Ion Mocioalcă, ca și mulți alții de altfel, devenind astfel „martora” Luminiței Jivan, în urma pactului făcut acum două săptămâni la cabana Dunărea – proprietatea familiei Radovancovici, însă în propovăduirea acestui spirit de echipă se cam dă cu stângu-n dreptul. Ca urmare, consilierii PSD și cei ai Partidului Verde de la Moldova Nouă au boicotat cele 12 proiecte de pe ordinea de zi, ce necesitau două treimi din voturi, proiecte ce aveau să aducă beneficii atât bugetului local al administrației de la malul Dunării, cât și familiei primarului comunei Pojejena, Mira Radovancovici, colega consilierilor PSD Moldova Nouă, aflaţi în tabăra Luminiței Jivan.


Contactată de reporterii expressdebanat.ro pentru a comenta cele petrecute în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local de la Moldova Nouă, Mira Radovancovici s-a abținut să facă, la rândul ei, vreo nevrută, subliniind: „Nu comentez în niciun fel situația! Eu nu am depus nicio cerere către Primăria Moldova Nouă, nu sunt nici administrator la cabana Dunărea”. Și, chiar dacă unele interese ale familiei sale au fost lăsate de izbeliște, primarul comunei Pojejena mai completează: „Fiecare face cum gândește!”.

E drept, fiecare face cum gândește și cum îl taie capul! Însă, până la următoarea ședință de Consiliul Local, rămân, totuși, câteva semne de întrebare: Să fi fost lupta ego-urilor consilierilor mai presus decât îndatoririle față de cetățeni? Sau poate unii dintre ei, nefăcându-și temele (nestudiind, în totalitate, mapa pregătită pentru ședință), nu aveau de unde să știe pe cine pun pe hold?