PSD Caransebeș este PENTRU schimbare. Florin Bogdea are încredere în noua conducere

Social-democrații din teritoriu salută decizia Vioricăi Dăncilă de a demisiona din funcția de președinte al PSD, considerând că resetarea de care se vorbește deja de câteva zile este binevenită. Dacă liderul PSD de pe Valea Bistrei, Luca Mălăiescu, a fost radical în declarații cu reproșuri concrete aduse unor lideri naționali, la Caransebeș echipa PSD este încrezătoare și privește spre viitor.

Cum Marcel Ciolacu a fost votat președinte interimar după 6 ore de discuții, iar Paul Stănescu a fost votat secretar general, membrii PSD din teritoriu mizează pe o echipă de conducere și nu pe un singur lider, cum s-a obișnuit în ultimii ani. La Caransebeș schimbarea este privită cu ochi buni de către grupul PSD. Termenul de 9 februarie este scurt, dar definitoriu pentru resetarea partidului, spune Florin Bogdea, liderul grupului PSD din Consiliul Local.

Și într-o declarație anterioară spuneam faptul că e nevoie de o resetare a partidului. Acestă reorganizare vine odată cu Congresul PSD din februarie. Eu sunt încrezător în noua conducere interimară a partidului, că vor realiza o tranziție democratică pentru alegerea noii conduceri a partidului. Trebuie să fim realiști și să promovăm oamenii de valoare ai partidului în forurile de conducere. Eu sunt optimist și din experiența trecută, după o asemenea resetare, partidul va intra mai puternic și mai întărit în luptele electorale viitoare. Așteptăm să vedem ce va realiza actualul guvern, nu ar trebui decât să continue proiectul de guvernare al PSD, altfel nu îi văd bine, cu siguranță electoratul îi va sancționa dacă nu vor guverna în interesul românilor”.

Până la Congresul din luna februarie, în toate județele se vor organiza alegeri. Până atunci, toate deciziile vor fi luate de noul președinte interimar PSD, Marcel Ciolacu.