PSD anunță noul primar al orașului Băile Herculane: Gheorghe Orza!

orza gheorghe psd baile herculane
untitled design set 970x90 px

Omul de afaceri de pe Valea Cernei e favoritul cert al sondajului de opinie făcut în Băile Herculane la comanda social-democraților!

Strategia din 2020, când PSD și Pro România au intrat în alegerile locale din Băile Herculane fiecare cu propriul candidat, a fost una greșită, care a facilitat victoria liberalului Cristian Miclău. La scrutinul de anul viitor, stânga va miza pe un singur candidat: Gheorghe Orza. Actualmente consilier local, acesta a fost deja măsurat într-un sondaj de opinie, iar PSD anunță că mai adaugă din 2024 un primar de oraș în Caraș-Severin. Orza a preluat deja într-o măsură importantă controlul în administrația locală, lăsându-l pe Miclău fără majoritate în Consiliul Local.

„În Băile Herculane am făcut alegeri, avem un președinte ales al organizației locale. E vorba despre domnul Orza. Am făcut și un sondaj în Băile Herculane, rezultatele sunt bune. Cu cele mai mari șanse de a fi candidat și de a câștiga Primăria Băile Herculane în 2024 este domnul Orza.”, a declarat Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin.

PNL Caraș-Severin a anunțat la rându-i că mizează încă o dată pe Cristian Miclău, fiind unul dintre primarii cu rezultate ai partidului.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/