Provocarea consilierului PNL Doru Coșei: 5 săptămâni, 5 saci de gunoi!

cosei doru
promovare online Timisoara Casa Auto

Liberalul Doru Coșei strigă adunarea și îi îndeamnă pe cărășeni să-i urmeze exemplul, acela de a se alătura Zilei Mondiale a Curățeniei, care va fi marcată în 17 septembrie.

Iubitor de natură și activități sportive în aer liber, consilierul județean Doru Coșei este și un ecologist convins, care își dorește să fie un exemplu pentru cei din jur. Nu de puține ori, Coșei a fost angrenat, alături de prieteni, în acțiuni de ecologizare, îndemnându-i, la rândul său, și pe alții să procedeze la fel.

Cu ocazia apropierii Zilei Mondiale a Curățeniei, marcată în data de 17 septembrie, Coșei vine cu o provocare inedită pentru cărășeni și nu numai: 5 zile, 5 saci de gunoi.

promovare banner maxagro

Am lansat o provocare, este o invenție proprie, ca să nu facem mari adunări și să ne pozăm cu toții cum adunăm două, trei PET-uri de pe stradă. Și atunci las la latitudinea fiecăruia ca în 5 săptămâni să adune 5 saci de gunoi din diferite zone de relief – apă, deal, munte – cum doresc dânșii. Ar fi minunat să se adune mai mult de atât, dar eu sunt mulțumit și așa”, a declarat pentru expressdebanat.ro, Doru Coșei.

Consilierul PNL a dezvăluit și locul în care se va afla duminică, 17 septembrie, de Ziua Mondială a Curățeniei. Acesta va fi prezent, alături de mai mulți prieteni, la Băile Herculane pentru a ecologiza malurile și albia râului Cerna. Această acțiune va fi prima din cele 5 provocări pe care Doru Coșei le propune pentru această toamnă.

publicitate tmc 640