Dunca rămâne președinte! PSD și PNL, cu liste comune în alegerile din 2024!

la Resita, dunca romeo liste comune psd pnl
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Felix Borcean a dezvăluit că, la București, liderii PSD și PNL au bătut palma. Președinții de consilii județene și primarii în funcție vor fi susținuți de ambele partide la alegerile de anul viitor!

Președintele PSD Caransebeș a devoalat, în exclusivitate la Express Live, strategia comună a social-democraților și liberalilor pentru anul electoral 2024. „Am primit o informație de ultimă oră de la București că, așa cum eu preconizam de ceva vreme, se va merge pe liste comune, PNL cu PSD! Vor fi susținuți primarii în funcție la alegerile de la anul! Vreau să văd atunci cum se mai joacă și treaba asta, o să mă dea afară din partid? Poate că nu sunt dorit nici de PSD, nici de PNL, cine știe? Dar protocolul este clar. Ai primar PSD, rămâne, ai președinte de Consiliu Județean PSD, rămâne. Și invers.”, a afirmat Borcean.

Într-o astfel de variantă, PSD și PNL își securizează funcțiile în Caraș-Severin, celelalte formațiuni având șanse minime spre zero să obțină ceva. Însă e greu de crezut că un protocol PSD – PNL îi poate determina pe Romeo Dunca și liderii PSD să îngroape securea războiului care se duce astăzi. „Se discută această variantă și e aproape finalizată. Dacă stau bine și mă gândesc, cred că și lui Silviu Hurduzeu i-ar conveni situația asta. Să rămână parlamentar. Dacă eu aș fi în locul lui, așa aș gândi. În ceea ce-l privește pe Romeo Dunca, știu că rănile sunt foarte adânci, dar cred că și peste asta se poate trece!”, a adăugat Borcean.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/