Protocolul de colaborare între CNAIR și Primăria Bocșa, semnat astăzi de ministrul Grindeanu!

mirel pascu si sorin grindeanu

Protocolul de colaborare între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Primăria Bocșa pentru realizarea centurii ocolitoare a fost semnat astăzi de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Așa cum promitea la finalul anului trecut, în cadrul unei vizite de lucru la Reșița, ministrul Sorin Grindeanu a semnat astăzi încă 6 protocoale de colaborare între CNAIR și autoritățile locale. Se continuă astfel procesul de descentralizare pentru derularea mai eficientă a unor obiective importante pentru dezvoltarea zonală.

Printre protocoalele semnate astăzi se numără și cel cu Primăria Bocșa în vederea realizării variantei de ocolire a orașului.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

grindeanu pascu

CITEȘTE ȘI: Mai aproape de centura ocolitoare de 40 de milioane de euro a Bocșei!

„Vom continua să lucrăm împreună cu autoritățile locale pentru derularea unor obiective de importanță regională. Consider că este o abordare mai eficientă, deoarece autoritățile locale știu mult mai bine realitățile zonei.”, explică ministrul Grindeanu.

Un alt protocol de colaborare, de această dată cu Primăria Reșița, a fost semnat la începutul lunii februarie. În cazul reședinței de județ este vorba despre „Drum de ocolire Municipiul Reșița între DN58 și DN58B – Faza 1” și „Drum de ocolire Municipiul Reșița între DN58B si DJ581 – Faza 2”.

banner 970 x 250