Proteste autorizate, în centrul Reşiţei!

Dacă în zilele trecute reşiţenii au protestat spontan în centrul oraşului, manifestându-şi nemulţumirea faţă de preşedintele Traian Băsescu, guvernul condus de Emil Boc şi preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, începând de astăzi, o vor face autorizat.

UPDATE, ora 16.30

La această oră, ceva mai mult de 200 de oameni se află în faţa Prefecturii Caraş-Severin şi le cer preşedintelui Traian Băsescu şi premierului Emil Boc să demisoneze. Protestatarii sunt cel puţin la fel de supăraţi şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, pe care îl acuză de situaţia grea în care a ajuns judeţul. “Jos Băsescu!”, “Jos Guvernul Boc!” şi “Frunzăverde din Banat, fără bani tu ne-ai lăsat!”, sunt scandările preferate ale protestatarilor. Gerul şi ninsoarea abundentă nu-i împiedică pe cei adunaţi în Centrul Civic să-şi strige nemulţumirile.

 

Astăzi, ora 15.00

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din cadrul Primăriei Reşiţa a aprobat organizarea mitingurilor de protest în faţa Prefecturii Caraş-Severin între orele 15-19, începând de astăzi şi până în 31 ianuarie. Solicitarea a venit din partea Asociaţiei Luptătorilor din Decembrie 1989 şi Confederaţiei Naţionale Sindicale “Cartel ALFA” Reşiţa. La acest miting sunt aşteptate aproximativ 1.000 de persoane, după cum spun organizatorii.
La acţiunea de protest de astăzi era aşteptat şi un important grup de studenţi de la Universitatea Eftimie Murgu. Lucrurile s-au schimbat însă în această dimineaţă. “Nu ieşim la protest, probabil vor fi studenţi, dar independent. Studenţii nu ies în mod organizat”, a spus Ciprian Cuciureanu, reprezentant al Ligii Studenţilor.

Comments

 1. remus says:

  nu a iesit studentimia dar au iesit suporteri din valea domanului. bravo !

 2. Ionut says:

  Pai cum sa iasa sclavii de studenti cand sefa acolo este Frunzaverde.Cum sa o supere pe Majestatea Sa.Rusine lor si bravo celor care au iesit si vor mai iesi

 3. ionescu says:

  bravo lor

 4. Gladiatorul says:

  Frunzaverde din banat fara fotbal ne-ai lasat

 5. silviu says:

  forza resita ! unitate . unitate…………………………………………………

 6. destin says:

  respect ultrasilor din galerie !!!!! JOS BASESCU
  JOS FRUNZAVERDE