Protestează în fața Poliției

Victor Tand, bărbatul de 43 de ani, care săptămâna trecută a protestat în fața Judecătoriei Caransebeș, este hotărât acum să se mute în fața Poliției. Omul cere autorizație de la Primărie, ca să protesteze legal.

Caransebeșeanul crede că justiția a încălcat legea, în loc să o respecte. Astfel că, are stilul său propriu de a face dreptate. Protestează cu o portavoce în fața instituțiilor publice din orașul de pe Timiș și Sebeș. Dacă săptămâna trecută a stat patru zile în fața Judecătoriei Caransebeș, acum se mută pentru o perioadă similară de timp în fața Poliției.

„Sunt șofer de 20 de ani și nu am fentat niciodată legea. Am circulat pe toate drumurile Europei și nu am pus niciodată în pericol viața acelor oameni care au călătorit cu mine. Întregul scandal a pornit de la faptul că fostul meu șef, m-a forțat să plec la drum fără ca mașina să aibă revizia tehnică făcută, dar am refuzat”, poveștește caransebeșeanul de 43 de ani. Acesta susține că șeful său, în loc să îi explice că lucrurile se vor îndrepta, l-a lovit. „M-a lovit direct și l-am acționat în instanță pentru că nu este firesc ceea ce a făcut. În loc să mi se facă dreptate, acel om a scăpat, cu ajutorul procurorilor și al polițiștilor care au ascuns probele de la dosar. Acum, pe lângă procesul cu fostul șef, am mai deschis și două dosare împotriva polițistului și a martorilor mincinoși care s-au prezentat în instanță. Aceste lucruri mi se par anormale”, a adăugat Victor Tand.