Protest! Un lugojean vrea să se mute cu cortul în fața Primăriei din cauza condițiilor de trai de pe strada lui!

Lugojenii sunt tot mai nemulțumiți de modul în care administrația locală își face treaba în oraș. În moda ultimilor ani, care spune că “orice lucru început, nu trebuie finalizat”, situație în care se află baza SPA sau noua rețea de apă și străzile orașului au intrat în acest program nedorit.

Una dintre arterele rămase nefinalizate este strada Liliacului, care merge în paralel cu strada Bocșei, pe porțiunea de după cea de-a doua barieră. Acolo, Primăria Lugoj s-a apucat de asfaltări, dar a uitat să le mai și termine.

Astfel că atunci când plouă, jumătate din locuitorii de pe artera respectivă au parte de noroi și bălți, imediat ce-și părăsesc curțile. Motiv de nervi și de proteste, după cum amenință unii dintre aceștia, pregătiți să meargă cu cortul în fața Primăriei.

„Din curte pășesc direct în noroi și apă, deoarece pe această jumătate de stradă nu s-a introdus nici măcar o roabă de piatră. Cealaltă jumătate a fost asfaltată în urmă cu doi ani și de-atunci tot aștept să fie refăcută și aceasta. Acum, vin alegerile și poate se mișcă ceva. Dacă în următoarele trei luni nu se întâmplă nimic, îmi iau cortul și mă mut în fața Primăriei, pentru că m-am săturat”, ne-a declarat Dinu George, locuitor pe strada Liliacului.

Artera respectivă nu beneficiază nici de rețea de canalizare, o altă problemă ce stârnește nemulțumiri pentru că administrația nici nu a anunțat dacă strada este cuprinsă în programul de introducere a rețelei.