Protest împotriva liderilor județului! Borduz le arată obrazul!

Absența primarului Fârliugului de la Festivalul Răchiei de la Băile Herculane a fost un protest la adresa liderilor politici din județ, nu neapărat o dovadă clară a poziționării edilului în tabăra Luminița Jivan în conflictul pe care aceasta îl poartă în PSD Caraș-Severin cu Ion Mocioalcă.

Prezență obișnuită la Festivalul Răchiei, Ioan Borduz s-a lăsat îndelung aşteptat la ediția de anul acesta. Comentariile au mers într-o singură direcție, gestul primarul Fârliugului fiind considerat drept o dovadă a susținerii Luminiței Jivan în încercarea acesteia de a prelua șefia filialei județene a PSD. Borduz a explicat pentru expressdebanat.ro că la mijloc a fost altceva.

„Motivul este unul absolut justificat din punctul meu de vedere. Așa cum se știe, în data de 8 septembrie, în satul Dezești din comuna Fârliug am organizat o mare manifestare în cinstea Centenarului, la care au fost invitați foarte mulți producători agricoli, inclusiv toată conducerea județului. Din păcate, în afara prefectului și a subprefectului și altor două-trei persoane importante, ceilalți au absentat în totalitate. Eu am fost prezent de la prima ediție a Festivalului răchiei de la Herculane împreună cu toți cei care produc în comuna Fârliug atât răchie, cât și produse agricole. Din punctul meu de vedere, a fost un protest împotriva lipsei totale a organelor județene pe care le-am invitat cu două-trei săptămâni înainte. Cu siguranță, dacă ei se vor comporta așa, ei care sunt în urma voturilor noastre pe funcții, așa voi proceda de fiecare dată, nu am ce îmi reproșa”, a afirmat Borduz.