Prostituate săltate de jandarmi la Caransebeş

Singurele locuri din judeţ unde se practică cea mai veche meserie din lume sunt în apropiere de Caransebeş şi Herculane, în special pe drumul european E70. Astfel că, jandarmii cărăşeni aflaţi în misiune nu au avut mult de căutat pentru a le prinde în timpul programului pe fetele de la marginea drumului.

Jandarmii cărăşeni au organizat la Caransebeş o acţiune pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei. Oamenii legii au mers la sigur şi au încurcat planurile a şase tinere prinse exact în timp ce încercau să-şi agaţe clienţii. Neavând altă sursă de venit, fetele ies la drumul mare şi încearcă să câştige un ban racolând clienţi mai ales din rândul şoferilor. „Toate cele şase persoane au fost sancţionate contravenţional pentru încălcarea legii, cuantumul amenzilor fiind în valoare de 3.000 de lei. Acestea atrăgeau persoane în vedera întreţinerii de raporturi sexuale cu acestea, cu scopul obţinerii de foloase materiale”, a precizat Marius Sădulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărăşeni.

Deşi se aleg cu amenzi usturătoare, controalele oamenilor legii nu le sperie prea tare, dovadă fiind faptul că numărul celor care stau aliniate pe marginea şoselei a crescut în ultima perioadă.