De pe trotuar, direct la spital în stare gravă

O femeie din Zăvoi a ajuns la Spitalul din Oţelu Roşu după ce un şofer vitezoman a accidentat-o în timp ce se plimba pe o alee. Tânărul este acuzat acum pentru vătămare corporală din culpă, în timp ce victima se află încă sub supravegherea medicilor.

Şoferul de 26 de ani se deplasa dinspre Haţeg spre Caransebeş când, pe raza localităţii Zăvoi, într-o curbă, a pierdut controlul volanului. Din cauza vitezei, tânărul a ieşit de pe şosea şi a lovit-o pe femeia care se afla pe o alee. În încercarea de a-şi redresa maşina, şoferul s-a oprit până la urmă într-un stâlp. Din fericire, el a scăpat fără nici o zgârietură, însă victima s-a ales cu răni serioase. Pentru că starea femeii nu se îmbunătăţea, medicii au decis să o transfere la Spitalul Municipal Caransebeş, unde a rămas internată.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.