„Promovabilitate” de 70% la simularea Evaluării Naționale, în Timiș

Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Au fost afișate rezultatele la simularea Evaluării Naționale, în Timiș. Astfel, aflăm că „promovabilitatea” este de 70,55%. Pe de altă parte, nu a fost obținută nicio medie de 10 pe linie.

Inspectoratul Școlar Timiș a făcut publice rezultatele obținute de elevii de clasa a VIII-a la Evaluarea Națională. Astfel, aflăm că „promovabilitatea” este de 70,55%.

La limba și literatura română au promovat 78,01%, la limba maternă au promovat 87,83%, iar la matematică procentul de promovabilitate este de 61,45%”, a informat instituția.

La nivelul județului Timiș, nu a fost obținută nicio medie de 10 pe linie. Însă șase elevi au primit nota maximă la limba și literatura română, iar 49 la matematică.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

Rezultatele elevilor nu pot fi contestate și nu se fac publice. Acestea se discută la nivelul unității de învățământ. După introducerea rezultatelor elevilor vom realiza analiza acestora și vom propune măsuri de îmbunătățire în unitățile de învățământ unde constatăm rezultate mai puțin bune”, a transmis Inspectoratul Școlar Timiș.

 

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/