„Promovabilitate” de 70% la simularea Evaluării Naționale, în Timiș

Au fost afișate rezultatele la simularea Evaluării Naționale, în Timiș. Astfel, aflăm că „promovabilitatea” este de 70,55%. Pe de altă parte, nu a fost obținută nicio medie de 10 pe linie.

Inspectoratul Școlar Timiș a făcut publice rezultatele obținute de elevii de clasa a VIII-a la Evaluarea Națională. Astfel, aflăm că „promovabilitatea” este de 70,55%.

La limba și literatura română au promovat 78,01%, la limba maternă au promovat 87,83%, iar la matematică procentul de promovabilitate este de 61,45%”, a informat instituția.

La nivelul județului Timiș, nu a fost obținută nicio medie de 10 pe linie. Însă șase elevi au primit nota maximă la limba și literatura română, iar 49 la matematică.

Rezultatele elevilor nu pot fi contestate și nu se fac publice. Acestea se discută la nivelul unității de învățământ. După introducerea rezultatelor elevilor vom realiza analiza acestora și vom propune măsuri de îmbunătățire în unitățile de învățământ unde constatăm rezultate mai puțin bune”, a transmis Inspectoratul Școlar Timiș.

 

1000 x 100 gif logiscool