Promisiune certă. Încă una! Până când Hidroconstrucţia se va ţine de cuvânt la Caransebeş! [VIDEO]

Veșnica problemă a stării drumurilor de pe raza municipiului Caransebeș este semnalată pe rețelele de socializare. În vizor este din nou Strada Țarinei, pe care lucrările de introducere a rețelei de apă și canal parcă nu se mai termină.

Deși Hidroconstrucția, prin vocea viceprimarului Marius Isac, anunța prin luna decembrie a anului trecut că nu va lăsa zona în care s-a finalizat lucrarea fără a aplica măcar un strat de asfalt care să scoată oamenii din iarnă, iată că au rămas doar vorbe, spre dezamăgirea publică, într-o ședință de Consiliu Local, chiar a viceprimarului Isac. Concluzia? Una simplă: ce a fost rău… acum este și mai rău. Ce s-a distrus… acum este dezastru, prezentat de unii locatari pe Facebook:

Mulțumim primăriei pentru dezastrul din stradă Țarinei.

Gepostet von Gelu Gelu am Samstag, 24. März 2018

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, ne-a precizat că a convocat o întâlnire cu reprezentanții Hidroconstrucția, chiar pe această temă.

„În această dimineață (ieri dimmineaţă, n.r.) m-am întâlnit cu responsabilii de acest proiect de la Hidroconstrucția. Ei spun că în perioada următoare vor pregăti terenul pentru a turna asfaltul. Mi-au făcut promisiuni că până în 15 aprilie va fi asfaltat tronsonul de la sensul giratoriu până la Poliția Municipală, după care urmează tronsonul de la Trei Colonei, când vor finaliza racordul la rețeaua principală”, a menționat Felix Borcean.