„Comando” de arhitecți, ingineri și urbaniști în Primăria Reşiţa!

Construcțiile vor merge strună la Reșița, după ce municipalitatea a semnat câteva contracte importante, atât pe PNDL, cât şi cu finanțare europeană.

Întrebat dacă se teme de constructori, căci și aceștia pot bloca implementarea unui proiect dacă nu se mișcă așa cum prevede proiectul și carnetul de sarcini, primarul a spus că nu are așa o temere și că a studiat problema și a găsit și o rezolvare. Primăria nu va lucra cu oameni din afară, ci își va face propria echipă de specialiști în Primărie, echipă care va superviza fiecare lucrare de construcție, pe toate elementele lucrării: calitate, timp, soluție tehnică.

1000x200 dacus 02

„Eu vreau să cresc echipa tehnică cu specialiști, ca să am suficienți cât să supervizeze fiecare lucrare în parte”, spune primarul Ioan Popa. Acesta își propune să aducă experți în urbanism, arhitecți și ingineri pentru a realiza echipe puternice la Direcția de Investiții, Direcția de Învățământ și echipa de la fonduri europene. În felul acesta, crede Popa, se va ști stadiul real al fiecărei lucrări și, atunci când vor apărea întârzieri, va fi somat constructorul și se poate ajunge chiar la rezilierea și relicitarea lucrării.

publicitate si promovare online banner maxagro