Promenada Reșiței, dependentă de Barbălată! Primăria a propus schimb de terenuri, omul de afaceri a acceptat!

Primăria Reșița face un schimb de terenuri cu societatea omului de afaceri Costel Ciobanu zis Barbălată, SC CODA SERV SRL, pentru a putea realiza promenada Reșiței.

Pentru că Primăria are doar 370 metri pătraţi de teren lângă Restaurantul Trandafirul din Reșița, iar terenul primit la schimb are 1520 mp, Primăria va mai plăti o sumă de 24.500 de euro.

Suma a rezultat în urma rapoartelor de evaluare a terenurilor făcute de către AND Consult, terenul de la Trandafirul fiind evaluat la 14.600 de euro plus TVA, iar cel de pe Calea Timișoarei, la 39.100 de euro plus TVA. Totodată, Primăria se mai angajează să șteargă din Cartea Funciară un proces care era intentat pentru acest teren și la care reclamantul a renunțat.

Pe terenul primit, chiar vizavi de benzinăria OMV, Primăria va transpune în practică proiectul de promenadă pe malul Bârzavei. Pe de altă parte, inspectorii RAR vor rămâne astfel fără activitate în zonă, terenul cu pricina fiind folosit de inspectorii RAR atunci când organizau, împreună cu Poliția Rutieră, verificări în trafic.