Promenadă în Oțelu Roșu! Luca Mălăiescu solicită fonduri europene pentru investiție

Primarul orașului Oțelu Roșu își dorește promenadă în orașul de pe Valea Bistrei astfel că se lucrează la un proiect în baza căruia să acceseze fonduri europene.

Luca Mălăiescu spune că promenada ar cuprinde atât zonă pietonală, cât și piste de biciclete, pentru că Drumul Național traversează orașul, astfel că este distanță suficiență:

Promenada ar putea lega zona centrală de zona de agrement a orașului, Gura Jgheabului. Aici ar fi trasate piste de biciclete, dar și zonă pietonală, astfel că, indiferent de anotimp plimbarea se va putea efectua în condiții optime. De asemenea, din toamna acestui an am început lucrările de modernizare ale zonei de agrement Gura Jgheabului, am pavat aleile, am schimbat mobilierul urban și am introdus sistemul de iluminat public. Aceasta a fost prima etapă din programul de reabilitarea iar în a doua etapă am montat un pavilion din fier pe o lungime 15 metri, cu lățime de 12 metri apoi se vor efectua lucrări de modernizare a locului de joacă pentru copii și se va amenaja un spațiu de fitness în aer liber, unde vor fi montate tot felul de aparte care să ajute la exerciții fizice, cardio și de relaxare pentru locuitorii noștri.”, ne-a precizat primarul orașului de pe Valea Bistrei, Luca Mălăiescu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

150.000 de lei vor fi alocați de la bugetul local al Primăriei Oțelu Roșu. Din același buget, până în vara anului viitor, va mai fi amenajată o toaletă publică în zona de agrement Gura Jgheabului.

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/