Proiectul transportului public local, pus pe roate în stațiunea Băile Herculane

Microbuzul comandat de administrația publică locală din Băile Herculane pentru demararea transportului public local a ajuns în stațiune. Urmează avizele, stabilirea orarului de mers și angajarea a doi șoferi.

Pentru revigorarea transportului public în comun din orașul-stațiune, Primăria a hotărât înființarea serviciului de transport în cadrul sectorului de gospodărie. Microbuzul, care a costat Primăria Băile Herculane 301.250 de lei, va intra în circulație din această lună și va avea un traseu stabilit după un orar care va fi afișat în toate stațiile de autobuz. Regulamentul de funcționare a serviciului de transport în care va fi specificat prețul biletului, orarul de mers și rutele de transport va fi aprobat în Consiliul Local, ne-a precizat primarul orașului, Cristian Miclău.

„Nu mai putem sta fără transport public în comun, pentru că este nevoie atât pentru turiști, cât și pentru locuitori. Noi ne vom gestiona singuri, pentru că am avut două licitații eșuate, așa că am înființat acest compartiment în cadrul Serviciului de Gospodărie. Pentru a nu mai tărăgăna cu documentațiile, am cumpărat prin licitație un singur microbuz pentru moment și să sperăm că ne vom descurca în primă fază, după care, în funcție de necesitate, vom vedea”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Până la sfârșitul lunii august, edilul orașului speră să obțină și licența de transport de la ARR Caraș-Severin.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/