Proiectul de lărgire la patru benzi a drumului Timișoara-Moșnița Nouă, aproape de start! A fost predat amplasamentul

În curând vor începe lucrările la mult așteptatul proiect de lărgire la patru benzi a Drumului Județean 592 Timișoara-Moșnița Nouă. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a anunțat că astăzi a fost predat amplasamentul.

Șoseaua are o lungime de patru kilometri, va avea patru benzi, cinci sensuri giratorii, o intersecție lărgită, trotuare, pistă de biciclete, 16 alveole pentru stațiile de autobuz, rigole pentru apa pluvială și platforme speciale pentru cântărirea autovehiculelor grele la ieşirea din Moșnița Nouă.

„Mult așteptatul șantier de pe drumul Timișoara – Moșnița Nouă e tot mai aproape. Am avut astăzi o întâlnire cu operatorii de utilități, dar și cu constructorul, pentru că nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării și e necesar ca șantierul să fie foarte bine organizat. Amplasamentul a fost predat! Urmează ordinul de începere a lucrărilor. Urmează șapte luni intense aici, la finalul cărora zona și traficul se vor schimba radical. Sunt conștient că, pe perioada lucrărilor, traficul va fi infernal, iar nervii șoferilor, asemenea unor bombe cu ceas. Tocmai de aceea, vă mai cer puțină răbdare și înțelegere, pentru că, la sfârșit, vă putem oferi normalitatea după care tânjim de atâția ani”, a spus Călin Dobra.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Lucrările ar putea începe în aproximativ două săptămâni, anunță reprezentanții Primăriei Moșnița Nouă. „Termenul de începere a lucrărilor este în aproximativ două săptămâni și se va realiza într-o prima etapa pe tronsonul Timisoara-intrare vatra veche Moșnița-Nouă, urmând ca în etapa următoare sa fie finalizat tronsonul intrare Moșnița Nouă- zona Avicola. Comuna Mosnita Nouă a pus la dispoziția constructorului terenul necesar organizării de șantier”, au transmis reprezentanții administrației locale din Moșnița.

Valoarea proiectului este de peste 30 de milioane de lei și este finanțat de CJT și prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/