Proiectul cu cea mai mare finanțară europeană își urmează cursul la Caransebeș

Cuib de vise 1000x100

În sala de sport a Colegiului Național „Traian Doda” și-au dat întâlnire câteva zeci de copii din municipiul Caransebeș, sub directa coordonare a Primăriei Municipiului, care derulează un proiect de 5 milioane de euro pentru integrarea în societate a persoanelor defavorizate.

Primăria Municipiului Caransebeș, în parteneriat cu Episcopia Caransebeșului, Organizația pentru Strategii și Programe de Dezvoltare, Colegiul Național „Traian Doda” și Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș a organizat festivalul sub titulatura: „Diversitate multiculturală. Viață. Culoare. Sunete. Ritm”.

A fost o nouă etapă a proiectului „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș”, având ca scop promovarea diversității culturale și a dialogului intercultural, prin implicarea tinerilor într-un maraton de activități social-educaționale, după cum precizează managerul de proiect, Gabriela Bănăduc.

Am invitat Teatrul de Vest din Reșița, actorii au prezentat scenete din lumea poveștilor, am avut costumați prințese, prinți, Mickey Mouse, copiii au fost pictați pe față la fel ca personajele preferate din desene și cred că toată lumea a simțit spiritul de festival, de basm și de relaxare”, ne-a declarat Gabriela Bănăduc, șefa Compartimentului de Proiecte și Programe din cadrul Primăriei Caransebeș.

publicitate si promovare in ziar

La finalul acțiunii, formația de dansuri Junii Gugulani a prezentat o suită de jocuri de pe Valea Timișului și Valea Bistrei.

Valoarea totală a proiectului este de 24.120.320,06 lei, iar perioada de desfășurare este până în luna august 2020.

CITEȘTE ȘI: Impactul social al proiectului cu cea mai mare finanțare europeană atrasă la Caransebeș

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01