Proiecte vechi! Grădinița din Balta Lată și sala de sport de la Braniște, din nou gata de lucru

gradinita balta lata

Au fost predate spre recepționare documentele de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) pentru transformarea clădirii din Balta Lată (Cartierul Eftimie Murgu) în grădiniță și în centru socio-medical. Sunt două investiții separate, ambele finanțate prin GAL (Grupuri de Acțiune Locală), care derulează fonduri europene.

„Suntem în ultima etapă înainte de a obține finanțarea și de a începe execuția lucrărilor. Am recepționat aceste documentații. După recepționarea DALI-urilor, urmează scoaterea la licitație a proiectării și execuției lucrărilor. Grădinița va avea 100 de locuri și va avea lângă ea și un centru socio-medical”, declară primarul Claudiu Buciu.

Acest centru va fi destinat în principal persoanelor care au probleme medicale și care pot fi lăsate în grija unui personal specializat, pe perioada în care aparținătorii nu pot avea grijă de aceste persoane. Dacă în familie există o persoană cu dizabilități sau cu probleme medicale, iar aparținătorii trebuie să se deplaseze undeva pentru câteva ore sau zile, persoanele cu probleme medicale pot fi lăsate în grija personalului care va funcționa acolo.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„La fel, am primit spre recepție proiectul tehnic pentru construcția sălii de sport de la Liceul Tehnologic «Valeriu Braniște». Din păcate, acolo proiectantul mai trebuie să facă unele completări. Sperăm că până la 15 martie acestea vor fi gata și apoi vom scoate la licitație și execuția sălii de sport de la «Valeriu Braniște» – proiect început de fosta administrație”, adaugă primarul Buciu.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/