La Forotic se pun bazele unui ansamblu de dansuri populare

O dorință mai veche de-a primarului Alexandru Sporea începe ușor, ușor să prindă contur. Edilul-șef al comunei Forotic anunță că a început demersurile pentru crearea unui ansamblu de dansuri populare.  

„Am început colaborarea cu un instructor-coregraf din județul Timiș. Bogdan Demea se numește, este un dansator profesionist care a activat, de-a lungul timpului, în cadrul mai multor ansambluri din Timiș și care și-a arătat disponibilitatea de a veni și de a se alătura proiectului nostru de suflet, acela de a pune bazele unui ansamblu de dansuri populare în comună.”, ne spune primarul Alexandru Sporea.

Edilul face un apel și la cetățenii din comună, pe care îi îndeamnă să-și lase copiii, indiferent de vârsta acestora, să participe la întâlnirile săptămânale care vor avea loc începând din data de 23 martie.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Cursurile de dansuri se vor desfășura la căminul cultural din Forotic, unde copiii din celelalte sate aparținătoare vor ajunge cu ajutorul unui transport pus la dispoziție de Primăria Forotic. Vor avea loc patru întâlniri pe lună, însemnând o întâlnire pe săptămână. Întrucât Primăria va suporta toate cheltuielile, i-aș ruga pe părinți, indiferent de situația lor materială și de vârsta copiilor, să-i lase pe aceștia să participe la aceste întâlniri. Prima întâlnire cu coregraful nostru va avea loc miercuri, 23 martie, de la ora 19.00, M-aș bucura sincer să văd cât mai mulți copii și tineri implicați în acest proiect!”.

Sursă foto: Arhivă

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/