Sorin Grindeanu, despre neînțelegerile dintre Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș: „Nu vreau să mai pierd timpul cu hârtii și responsabilități pasate de la unul la altul”

Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș nu au ajuns la nicio înțelegere în ceea ce privește instituția care va realiza centura de vest a orașului de pe Bega. În aceste condiții, ministrul Sorin Grindeanu anunță că sunt șanse ca proiectul să rămână la CNAIR.

Pentru ca lucrurile să se miște mai ușor, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a fost dispus să transfere realizarea centurii de vest a Timișoarei la primărie sau la Consiliul Județean Timiș. Cum cele două instituții nu au ajuns la niciun acord, Grindeanu anunță că sunt șanse mari ca acest proiect să fie implementat tot prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Nu am niciun fel de noutăți că s-ar fi ajuns la o înțelegere între Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara. O să ajungem în situația în care vom pune titular de proiect CNAIR. Dacă vor continua în același mod, titular va rămâne CNAIR și mergem mai departe. Titular oricum acum este CNAIR, eu am vrut să dau mai departe către autoritățile locale, dar se pare că nu înțeleg mesajul meu”, a declarat ministrul Transporturilor.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Totuși, Sorin Grindeanu le-a mai dat un termen de două săptămâni celor două instituții pentru a ajunge la o înțelegere în ceea ce privește preluarea centurii de vest a Timișoarei.

Mai dau un ultim termen, de două săptămâni, în care Primăria Timișoara, Consiliul Județean Timiș, Primăria Săcălaz și Primăria Sânmihaiu Român să se pună de acord, să facă o asociere, un ADI, și să vină la minister, fiindcă vom semna în secunda doi un protocol de înțelegere. Dacă nu, centura de vest rămâne la CNAIR. Nu vreau să mai pierd timpul cu hârtii și responsabilități pasate de la unul la altul”, a adăugat ministrul Transporturilor.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/