Primarul Fritz se consideră defăimat de presă: „S-a folosit prezența mea ca toată lumea să arunce cu noroi în mine”

fritz atacat

Pe fondul crizei căldurii de la Timișoara, primarul Dominic Fritz a declarat, la interviurile PressHub, că a constatat că a fost atacat de mass-media, iar în unele studiouri de televiziune s-a simțit „figurant” în „scenete de defăimare”. 

„Nu e niciodată de bun augur dacă un politician critică presa. Eu pe pielea mea pot doar să constat că cele mai multe invitații le-am primit când am fost atacat și când s-a folosit prezența mea în studio mai degrabă ca toată lumea să arunce cu noroi în mine și să fiu figurant în această scenetă de defăimare. Dar eu apreciez fiecare invitație serioasă, fiecare discuție serioasă, orice întrebare critică pentru că îmi dă posibilitatea să explic abordarea mea, dar, din păcate, spațiul este destul de limitat pentru astfel de discuții serioase.”, a declarat primarul Dominic Fritz la interviurile PressHub.

Primarul Timișoarei a mai precizat și că, în opinia sa, „marginalizarea unor voci importante” nu este favorabilă României.

„Dacă vrem să avem în continuare o țară liberă – și vedem ce se întâmplă în Ucraina, că nu e joacă, nu e ceva de la sine înțeles, dacă vrem în continuare democrație și o țară liberă atunci trebuie să avem un discurs politic civilizat și deschis. Cine crede că poate să construiască o Românie marginalizând niște voci importante, cum sunt ale noastre, ale colegilor mei din USR, se înșală și cu siguranță nu face o favoare României.”, a mai spus Fritz.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/