Proiect româno-american! Graficianul lugojean Cătălin Cristea, colaborare cu un DJ din America

Cunoscut sub numele de Massy, tânărul lugojean Cătălin Cristea colaborează din nou cu artiști de peste hotare. De această dată, talentatul grafician lucrează cu DJ-ul și producătorul american Ahzee din New York.

Noua piesă a americanului pentru care Massy a creat grafica se numește „Undercover” și este în colaborare cu Robert Cristian, un alt român foarte talentat. Proiectul deja se bucură de mare succes pe YouTube acolo unde la câteva zile de la lansare a trecut de 100.000 de accesări.

„«Undercover» reprezintă pentru mine o provocare frumoasă, un stil pe care nu l-am mai abordat până acum și mă simt mândru că am colaborat cu unul dintre cei mai cunoscuți DJ din SUA. Îl apreciez pe Ahzee de câțiva ani buni, este un artist foarte ambițios și talentat”, a afirmat Massy.

Semnat la BIP Records și House Garden Records și în Statele Unite la Ultra Music, Ahzee și-a câștigat faima în principal în Europa, în special în Franța și Belgia, prin piesa „Born Again”, care s-a clasat în ambele țări pe locuri fruntașe.