Programul național de asfaltare a drumurilor,suspendat

Programul inițiat de Guvernul Boc, „10.000 de kilometri” este suspendat de mai marii de la centru, din cauza lipsei de bani. Autoritățile județene spun că studiile de fezabilitate sunt gata și cer reactivarea lui, pentru că drumurile din Caraș-Severin au nevoie de asfalt.

Prima sesizare pe tema programului de asfaltare a drumurilor din Caraș-Severin a fost făcută de Ionesie Ghiorghioni, vicepreședintele Consiliului Județean. Acesta i-a solicitat ministrului delegat pentru mediul de afaceri să le transmită colegilor săi că ar fi nevoie de fonduri pentru continuarea lui. „Avem un plan de dezvoltare a infrastructurii din Caraș-Severin. Prin PNDI, se poate reabilita rețeaua de apă-canal, dar și multe dintre drumuri. Pentru toate acestea există proiecte trecute prin comisia tehnică, dar trebuie să găsim finanțare pentru proiectele primarilor din Caraș-Severin”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni.

Și directorul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat, Ianăș Roșeți, spune că județul are nevoie de acest program. „PNDI este suspendat momentan, dar ne-am dori ca acesta să continue. Pe lista drumurilor care ar fi urmat să fie reabilitate se regăsesc Comorâște-Forotic-Doclin, cel de la Berzovia, care este un obiectiv deosebit de important, Păltiniș-Rugi sau Obreja-Constantin Daicoviciu”, spune Ianăș Roșeți, directorul DADPP Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px

Comments

  1. vasile says:

    Daca o sa se asfalteze ca cel spre Trei Ape, sau Semenic si sa il ia apa, mai bine nu cheltuim nimic.

    Cui ar folosii o munca in zadar!

    Poate doar unora.