Program cultural la pachet cu vaccinare anti-Covid între blocuri, în cartierul Freidorf

bilec 02
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Caravana cinematografică „ROD – Zilele recoltei cinematografice” ajunge, în weekend, la timișorenii care locuiesc pe strada Polonă, în zona de blocuri din cartierul Freidorf. În paralel, tot în aer liber, acolo vor fi prezenți medici care le vor evalua starea de sănătate și îi pot vaccina anti-Covid. 

„Intervenția” medicală și cea culturală vor avea loc în 18 septembrie. Astfel, de la ora 14, specialiști din mai multe spitale ale Centrului Universitar Timișoara vor asigura timișorenilor consultații medicale, EKG, ecografii și alte explorări în mai multe specialități. Tot acolo va avea loc și caravana vaccinării care va asigura celor care doresc vaccinuri Pfizer sau Johnson & Johnson. Vaccinarea va fi făcută de personalul din Centrul de vaccinare al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Caravana cinematografică „ROD – Zilele recoltei cinematografice” va organiza în aer liber, în același loc, proiecția unor filme de scurtmetraj. Urmează vernisajul unei expoziții cu fotografii realizate pe strada Polonă de un grup de fotografi timișoreni – Oana Stoian, Remus Dăescu, Petru Cojocaru, Virgil Simonescu și Adrian Pîclișan – la sfârșitul căreia exponatele vor intra în posesia locuitorilor din cartier. Animația Yeti, omul zăpezilor, va fi un deliciu pentru copii. Apoi va avea loc o reprezentație cu piesa „H U O O O O O ! ! !’’ a trupei de teatru independent Auăleu. La finalul zilei, va rula documentarul animat Crulic, în regia Ancăi Damian.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Intrarea este liberă, iar participarea la evenimentele culturale se face cu respectarea măsurilor în vigoare anti-Covid.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/