Prognozele meteo anunță averse de artiști și acorduri de excepție. Vezi cine urcă pe scena chitarelor de la Gărâna!

În Poiana Lupului se anunță din nou zarvă mare cu alai de acorduri excepționale. Pregătirile pentru festivalul de folk sunt pe ultima sută de metri, iar fanii chitarelor iși pregătesc deja vocile pentru a-și acompania weekendul viitor artiștii preferați pe versurile devenite deja legendă.

Poiana de la poalele Semenicului este deja bătătorită de nume de seamă pe plan mondial, mai ales în urma festivalului de jazz din această vară. Cu toate acestea, niciun alt tip de acorduri nu se mulează mai bine în peisajul plin de natură decât cele redate de coardele chitarelor.

Și artiștii care vor urca pe scenă în cadrul Festivalului de Folk se încadrează în peisajul care abundă de natură, simplitate și frumusețe. Nume precum Nicu Alifantis, Pasărea Colibri sau Florin Chilian își vor gâdila chitarele pentru urechile publicului.

Petrecerea chitarelor va începe în ziua de vineri, pe 8 august, atunci când vor urca pe scena festivalului Nicu Alifantis și Zan, Mihai Neniță, Ducu Bertzi, Adrian Dinu Schwarts, Horea Crișovan și Adrian Ivanițchi.

Ziua de sâmbătă, 9 august, va fi încununată de piesele deja legendă cântate de Pasărea Colibri. Florin Chilian, Zoia Alecu şi Adrian Sărmăşan. Cea de-a doua seară de festival se va încheia cu momentul în care muzicianul Cristian Buică îşi va lansa albumul „Unii cântă, alţii beau”.

Chiar dacă instrumentele nu trebuie unse pentru a picura acorduri peste publicul extaziat, „căntăreții” din fața scenei vor avea nevoie de întăriri pentru a face față concertelor de senzație. Tocmai de aceea, după două zile de festival, seara de duminică se anunță plină de valuri de bere, și nu oricum, ci în cadrul Festivalului Berii Bavareze.

Foto: paginidecultura.ro