Produse alimentare de primă necesitate pentru persoanele cu venituri mici din comuna Bănia

pachete ue

Primăria Bănia a început distribuirea pachetelor alimentare către beneficiarii Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD, finanțat de Uniunea Europeană și derulat prin intermediul Guvernului României.

Pachetele constau în produse alimentare de bază, precum făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, conservă pateu de ficat de porc și compot de fructe.

La nivelul comunei, avem un număr de 69 de beneficiari ai acestui program comunitar, care vine în sprijinul persoanelor defavorizate. Până astăzi s-au distribuit 21 de pachete cu alimente.”, a declarat primarul comunei Bănia, Alexandru Vichentie Albu.

Reamintim că prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate sunt sprijinite persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat, familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, precum și persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/