Explo Beton Reșița construiește viitorul! Comenzi online, livrare imediată, calitate garantată!

explo beton resita statie betoane ciment betoniera 2
explo 1000x200

Betoane certificate, șape, beton semiumed în stație complet automatizată! Toate sunt acum doar la un click distanță!

Cea mai modernă stație de betoane din Reșița folosește tot ce e mai performant în domeniu, iar asta asigură o calitate superioară, dar și o livrare fără timpi de așteptare. Atât în municipiu, cât și în împrejurimi. Beton B150, beton B200, beton B250, beton B350, beton B400, beton B450, beton BCR (beton rutier), beton semiumed și șape. Toate se produc în stația de betoane de generație nouă deschisă recent la Reșița, pe Valea Țerovei. Explo Beton furnizează beton pentru orice tip de proiect: construcții rezidențiale, comerciale sau industriale, lucrări de infrastructură și facilități publice.

satie betoane ciment resita explo beton 4 2

Procesul de producție la Explo Beton este complet asistat de pe calculator, orice beton fiind malaxat direct în stație prin malaxor. Se produc în stația de la Reșița betoane și șape speciale conform Normativelor Europene 012-2007, capacitatea de productie fiind de 90 mc/ora. La cerere pot fi oferite: betoane colorate, microarmate cu ace de oțel, cu fibră de sticlă etc. Explo Beton asigură totodată transportul și pomparea betonului în Reșița și împrejurimi cu autobetoniere de ultimă generație, cu capacitate de 9MC și autopompă de 32ML.

1000x100 casa brutarului
tmc 640

satie betoane ciment resita explo beton 2 2

Toate acestea vin la pachet cu încă o premieră în domeniu: comenzi online de beton. Clienții nu mai pierd timp la telefon, completează formularul de comandă de pe site-ul companiei și totul se pune în mișcare. Explo Beton chiar construiește viitorul! Stația de betoane e situată în Reșița, pe Valea Țerovei, specialiștii care lucrează aici putând fi contactați la numerele de telefon 0757.102.101 sau 0757.107.108, ori la adresa de email info@explobeton.ro.

satie betoane ciment resita explo beton 1 2

banner maxagro