Producătorii și meșterii populari din Banat se reunesc la Bocșa

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Ediția de primăvară a celui mai cunoscut târg organizat în orașul Bocșa se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni. Timp de două zile, cărășenii se pot întâlni cu producători și meșteșugari din Banat.

Târgul mare al Neuwerk-ului, ediția de primăvară, se va desfășura, în acest sfârșit de săptămână, la Bocșa, în aceeași locație: platoul din spatele benzinăriei de pe DN58. Începând cu ora 9.00, se vor reuni producători locali bănățeni de: produse lactate, produse din carne, produse alcoolice, apicole, comercianți de fructe și legume, producători agricoli, crescători de animale mari și mici, crescători de păsări, meșteri populari și comercianți de flori.

promovare banner maxagro

Târgul va fi deschis sâmbătă și duminică. Evenimentul este organizat de Primăria orașului Bocșa, Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură Bocșa, cu sprijinul S,P.G.C. Bocșa, Serviciului Poliției Locale Bocșa, dar și a Direcției Agricole a județului Caraș-Severin, a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturi Tradiționale Caraș-Severin și a S.C. Electro Echipament Industrial din Bocșa.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/