Numai 13-s norocoase! Consiliul Județean începe tradiţionala şi foarte complexa operaţi(un)e de plombare a drumurilor!

Consiliul Județean Caraş-Severin a aprobat în ședință extraordinară alocarea a două milioane de lei pentru lucrări de întreținere de vară a 13 drumuri județene și a aproape 5 milioane de lei pentru sectoarele intravilane ale altor 12 localități prin care trec drumuri județene.

Sunt vizate porțiunile de drum județean din intravilanul localităților Cărbunari, Ciclova Română, Copăcele, Ezeriș, Gârnic, Plugova, Ramna, Sacu, Șopotu Nou, Fizeș, Lăpușnicu Mare, Dognecea.

„Este vorba de lucrări de întreținere periodică, covoare asfaltice în intravilan și o a doua componentă, întreținere curentă de drumuri județene, tot ceea ce înseamnă reprofilări, întreținere de timp de vară, întreținere rigole. Pe lângă această sumă, mai sunt la Direcția de Drumuri Județene trei milioane de lei, bani veniți la sfârșitul anului trecut pe calamități, și aproape opt milioane lei pentru ranforsări drumuri intravilane. Deci, începând de astăzi, pentru acești bani se vor începe procedurile pentru a se interveni pe drumurile județene din Caraș-Severin. Am încercat din acești bani să intervenim pe toate drumurile pe care sunt probleme în acest moment în Caraș-Severin și evident că nu sunt puține drumuri județene cu probleme”, a precizat președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu.

celtic transilvania 1000x100px

Alte peste două milioane de lei vor merge către lucrări de plombare, întreținere acostamente, curățare șanțuri și rigole pe DJ 571 Moldova Nouă-Ciuchici, DJ 571 C Oravița-Socol, DJ 587 Păltiniș-Duleu, DJ 573A Nicolinț-Greoni, DJ 581 Reșița-Grădinari, DJ 608 B și 608 C, DJ 587, DJ 586 și 586A, DJ 585 și DJ 572.