Producătorii din Piața Iosefin, mutați în parcare. Cei din halele de carne vor funcționa în căsuțele folosite pentru Crăciun

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Dominic Fritz a anunțat care sunt soluțiile identificate pentru producătorii din piețele timișorene care se vor închide de luni. Autoritățile locale vor folosi căsuțele care se montau, de regulă, la târgurile de Crăciun și Paște, în Badea Cârțan și Piața 700. 

În Timișoara sunt șase hale pentru carne și lactate (Badea Cârțan, Doina, Lipovei, Piața 700, Giroc și Dacia) și Piața Iosefin – care funcționează în spațiu închis.

„În Piața Iosefin vom muta producătorii în parcarea din fața pieței și vom improviza o piață volantă. Circulația între Bulevardul Regele Carol I și Splaiul Tudor Vladimirescu va fi închisă. Pentru comercianții de carne și lactate din toate piețele menționate mai sus, am început să montăm căsuțele folosite la târgurile de Crăciun și Paști în Piața Badea Cârțan și Piața 700. Așa toți producătorii/comercianții din piețele agroalimentare din Timișoara vor putea vinde produsele lor în continuare”, a anunțat, duminică seară, Dominic Fritz.

promovare banner maxagro Muzeul TM

CITEȘTE ȘI: Primarii din Timiș, obligați să găsească soluții pentru producătorii locali care își vindeau marfa în piețele închise

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/