Procurorii DNA cer pedeapsă mai mare pentru Militaru

Fostul comandant al Centrului Militar Judeţean Caraş-Severin, în ultima vreme comisar de poliţie, a scăpat uşor după ce a păcălit mai multe, împreună cu Mona Miulescu, avocat în Baroul Constituţional, că le va angaja la ISU “Semenic” sau IPJ Caraş-Severin în schimbul unor importante sume de bani.

Tribunalul Caraş-Severin i-a aplicat o pedepasă privativă de libertate pentru o perioadă de trei ani şi jumătate lui Militaru, pe care l-a găsit vinovat de trafic de influenţă. Mona Miulescu a scăpat şi mai uşor, cu numai doi ani şi jumătate de închisoare. Ambii inculpaţi s-au declarat nemulţumiţi de pedepsele primite şi au făcut apel, sperând într-o sentinţă mai blândă.

Interesant este că şi Ministerul Public a atacat sentinţa Tribunalului Caraş-Severin, astfel că Dorin Militaru şi Mona Miulescu pot primi pedepse chiar mai grele la Curtea de Apel Timişoara. “Noi am făcut apel, dar ieri, şi DNA a declarat apel împotriva sentinţei Tribunalului Caraş-Severin, nefiind de acord cu aceasta. Nu ştim la ce se referă apelul, la netemeinicia sau nelegalitatea sentinţei. Aşteptăm motivarea instanţei pentru a putea redacta motivele de apel”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

leader board 728 x 90 px