Procurorii DNA au pus degeaba lacăt peste mucegaiul de la Mona Lisa!

explo 1000x200

Descinderile din luna iulie a anului trecut au rămas, deocamdată, fără urmări pentru cel mai celebru lanț de magazine din Caraș-Severin, suspectat că ar fi plasat pe piață carne stricată.

La ora actuală, toate magazinele sunt deschise, fără ca proprietarii să aibă vreo grijă în acest sens. Același lucru se poate spune și despre clienți, care datorită prețurilor rezonabile își permit să facă în continuare cumpărături de la punctele de lucru ale firmei. Surse apropiate anchetei spun că s-a ajuns în această situație permisivă după ce avocații firmei au atacat decizia procurorilor de suspendare a activității, care i-a revoltat pe proprietarii magazinelor.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Patronii de la Mona Lisa au fentat și statul, și clienții. Sunt acuzați că au vândut carne stricată și plină de mucegai!

Clienții Mona Lisa au tolerat produsele pline de mucegai. Vezi ce plângere au depus la OPC!

Astfel că, până când judecătorii se pronunță, magazinele stau cu porțile larg deschise. Precizăm că la scurt timp după descinderile care au avut loc la Mona Lisa, acțiuni similare, de mare amploare, ale Direcției Naționale Anticorupție au avut loc și la Direcția Sanitar Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor, instituție care se presupune că ar trebui să vegheze modul în care sunt comercializate produsele din carne în toate magazinele din județ.

De altfel, procurorii DNA au confirmat neoficial faptul că acțiunea de la DSVSA vizează inclusiv legătură cu magazinele Mona Lisa, ceea ce înseamnă că în cazul în care se vor găsi neconcordanțe inspectorii compartimentului de control ar putea da socoteală în fața legii.

VEZI ȘI: SCANDALOS: Mona Lisa a vândut carne mucegăită sub nasul autorităților. DSVSA fuge de răspundere!

NEWS ALERT/FOTO: Mascații au descins la Bondoc! 2 firme din Caraș-Severin sunt vizate pentru un prejudiciu de 3 milioane de lei